Referenssit

VV-Autotalot Oy / K-Caara Oy

Esecomilta joustavasti palveluna hankitun ratkaisun myötä asiakaspalvelijalla on nyt aina oikeanlaiset työkalut ja tarpeelliset valmiudet tarjota brändimme mukaista tasokasta palvelua, toteaa VV-Autotalot Oy:n johtaja Martti Muona.

Lue lisää

Viking Line

Nyt meillä on sellainen työkalu myyntiorganisaation käytössä, joka kasvaa ja kehittyy ajan myötä entistä paremmaksi ja tehokkaammaksi, toteaa Viking Linen Myyntipäällikkö Heli Salonen

Lue lisää

Keskisuomalainen Oyj

Voittamaton yhdistelmä
Esecomin palveluratkaisun ansiosta saamme nopeasti lisävoimaa ruuhkatilanteissa oman konsernin sisältä muilta paikkakunnilta, kertoo Keski-Suomen Median levikkijohtaja Erkki Ekonen.

Lue lisää

Istekki Oy

Kun asiakkaan ensikontakti sujuu jouhevasti, vaikuttaa se myönteisesti koko palvelutapahtumaan, Istekki Oy Viestintäteknologian palvelut palvelupäällikkö Veli-Pekka Leppänen kertoo.

Lue lisää

Rederieaktiebolaget Eckerö

Rederieaktiebolaget Eckerön asiakaspalvelukeskus on ollut todella tyytyväinen seurantatyökalun käyttöönottoon ja käyttökokemuksiin, kertoo Rederieaktiebolaget Eckerön Head of Support Christian Jansson.

Lue lisää

Ulkoministeriö

Esecomin ja Ulkoministeriön yhteistyö perustuu Esecomin vahvaan asiantuntemukseen sekä pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja luottamukseen.

Lue lisää

Esecomin asiakkaita

Esecomilta löytyy lukuisia yksityiseltä ja julkiselta sektorilta olevia asiakkuuksia. Toimimme myös operaattoreiden toimittajina ja alihankkijoina. Kysy referensseistämme lisää, niin kerromme asiakkaamme yhteystiedot, johon voit halutessasi olla yhteydessä ja, joka on samalta toimialalta kuin yrityksesi.

Ota yhteyttä.

Nomis Oy

Uskon vahvasti järjestelmiemme integraation palvelevan entistä paremmin molempien yrityksien asiakkaita, niin nykyisiä kuin uusiakin, toteaa Nomiksen liiketoimintajohtaja Ari Simberg.

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

Valikoidut yhteistyökumppanimme takaavat kattavan verkoston sekä palvelut.

Lue lisää

Ota yhteyttä