Referenssit

IT-alan ammattilaiset valitsivat Esecomin palvelut

HS-WORKSin asiakaspalvelu sai uuden viestintäjärjestelmän käyttöönsä. IT-alan ammattilaisina viestintäratkaisun valinta sai osakseen tavallista korkeammat valintakriteerit, joihin kaikkiin Esecomin palvelut pystyivät vastaamaan. Erittäin tärkeää IT-talolle on valita ratkaisu, jonka toimintaan voi luottaa ja johon voi myös jatkossa kehittää uusia toimintoja tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Panostamme vahvasti etätyöskentelyyn sekä pilvipalveluihin, joiden ansiosta työn tekeminen ei ole enää laitetyypistä, ajasta tai paikasta riippuvaista. Esecomin palvelut mahdollistavat yrityksellemme entistä paremmat etätyömahdollisuudet sekä palvelusaatavuuden. Palvelu toimii juuri kuten pitääkin ja olemme olleet siihen tyytyväisiä, toteaa HS-WORKSin toimitusjohtaja Harry Sileoni.

HS-Works Oy: Yrityskäyttäjä tai kotikäyttäjä, tarjoamme IT-palveluita aina ihminen edellä. Osaamme kuun­nella, autamme ongelma­tilan­teissa ja etsimme parempia ratkaisuja. Puhumme IT:n si­jaan suomea. Olemme ihmisen kokoinen IT.

Ota yhteyttä