Tiedotteet

Esecom Oy tukee WWF:n Earth Hour ilmastotapahtumaa 28.3.2015

pe 6. maaliskuuta 2015 09.00.00

  Esecom Oy haluaa antaa tukensa ilmastonsuojelutyölle osallistumalla omalta osaltaan WWF:n Earth Hour ilmastotapahtumaan sekä haastamalla mukaan myös yhteistyökumppaninsa.  

Sovellukset ja integraatiot Esecomilta

pe 9. tammikuuta 2015 08.00.00

Esecomin oma tuotekehitys on kehittänyt ja toteuttanut useita käyttöä helpottavia lisäsovelluksia, jotka ovat räätälöitävissä asiakastarpeisiin ja tehostavat esim. asiakaspalvelukeskuksen toimintaa. Myös erilaiset integraatiot yrityksen asiakastietokantoihin ovat meille arkipäivää. Näin saat entistä enemmän irti viestintäratkaisuistasi.

Kysy lisää kuinka voimme palvella sinua ja yritystäsi.


Esecomilta parhaat ratkaisut neuvottelujen järjestämiseen

ke 3. joulukuuta 2014 08.00.00

Esecomin kautta saat uudet Mitel puhelin- ja videoneuvottelutuotteet sekä päätelaitteet, jotka tarjoavat parhaan ratkaisun pienten neuvottelutilojen ja erillisten työpisteiden välisten neuvottelujen järjestämiseen.

Kysy lisää Esecomilta.


Tuoteuutuuksia asiakaspalveluun Esecomilta

pe 21. marraskuuta 2014 08.00.00

Jos olet jo Solidus eCare-ratkaisun käyttäjä, nyt on hyvä aika päivittää järjestelmäsi viimeisimpään versioon, joka tarjoaa uusia hyödyllisiä ominaisuuksia asiakaspalvelijoille, kuten esim. suomenkieliset käyttöliittymät, puhelulokin ja omat luettelotiedot. Lisäksi Solidus eCare mahdollistaa nyt myös some-sukupolven palvelemisen jo olemassa olevien sähköposti- ja chat-kanavien lisäksi.

Kysy lisää Esecomilta.


Rahanarvoisia kampanjoita Esecomilta

pe 14. marraskuuta 2014 11.00.00

Nyt CMG välityssovelluksiin on mahdollista hankkia ohjelmistotuki, joka sisältää uudet Mitel BluStar CMG ohjelmistoversiot. Samassa yhteydessä on mahdollista hankkia myös uusia ominaisuuksia, kuten esim. Lync- ja kalenteri-liitäntöjä sekä välittäjäliikenteen mittaussovelluksia edullisesti. Toimi pian, sillä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan.

Käytettävissänne on myös kampanja, jolla MX-ONE-järjestelmän perinteisistä analogisista ja digitaalisista liittymistä voidaan edullisesti siirtyä käyttämään SIP-/mobiililiittymiä ja uusia päätelaitteita.

Kysy lisää Esecomilta.


Ota yhteyttä