Tiedotteet

Aastra on nyt Mitel Communications Oy

ma 13. lokakuuta 2014 08.48.00

Mitel Communications Oy on uusi Mitel-yhtiö, joka hyödyntää yhteen liitettyjen yritysten, kuten entisen Mitelin, Aastran, prairieFyren, Oaisysin sekä Telepon tarjoamia vahvuuksia. Tämän myötä myös Esecomilla on mahdollisuus tarjota Teille uusia innovatiivisia ratkaisuja ja suuri tuotevalikoima.

Seuraa sivujamme niin kerromme lisää tai kysy lisää Esecomilta.


Esecomin nettisivut uudistuvat

su 12. lokakuuta 2014 10.56.00

Esecomin nettisivut uudistuvat ja myös tietosisältö muuttuu.
Seuraa meitä, niin kerromme uutuuksista lisää.


Esecom Oy mukana Kansallisessa etätyöpäivässä 18.9.2014

to 25. syyskuuta 2014 12.30.00

   

Esecomille etätyön tekeminen sekä sen tarjoama työelämän joustavuus on tuttua jo kaukaa vuosien takaa.

Olemme siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että myös etätyötä helpottavat kommunikaatioratkaisut ovat ydinliiketoimintaamme.

Erinomaisten työvälineiden tarjoamien mahdollisuuksien kautta, etätyö on myös tehokasta ja työntekijälle palkitsevaa. Etätyömahdollisuus on osa yrityksemme ympäristö- ja ilmastopolitiikkaa sekä niihin liittyvää strategiaa.

Lue myös blogimme aiheesta Etätyö Contact Center -organisaatiossa.


Aastra osti Telepo AB:n

to 25. syyskuuta 2014 10.00.00

Aastran tytäryhtiö Euroopassa on ostanut 20.1.2014 Telepo AB:n, joka on Pohjoismaissa markkinajohtaja työasemiin sekä mobiili- ja IP-päätelaitteisiin tarjottavissa yritysviestinnän pilvipalveluissa.

Telepo on ruotsalainen ohjelmistoyhtiö, joka kehittää avoimiin standardeihin perustuvia, moniasiakasympäristöön sopivia Unified Communications –alustoja. Palvelut toimivat pääasiassa mobiilipuhelimissa, mutta samoja palveluja voi käyttää myös työasemilla ja muilla IP-verkon päätelaitteilla. Esecom on ollut Telepo-partneri jo vuodesta 2009 myös omalla TAiKA™ –viestintäratkaisullaan ja -pilvipalvelualustallaan.

Kysy Esecomilta lisää palveluna toimitettavasta TAiKA™ –puhe- ja viestintäratkaisusta.


Mitel sijoittuu Leader-ryhmään uusimmassa Gartner Magic Quadrant -raportissa

ti 19. elokuuta 2014 10.18.00

Mitel on noussut Gartnerin uusimmassa Magic Quadrant markkinatutkimuksessa ja nelikenttäraportissa Leader's Quadrant -ryhmään Unified Communications -ratkaisuissa. Edellisen kerran Mitel nousi Challengers –ryhmään Contact Center Infrastructure - raportissa.

Tämä osoittaa selkeästi sen, miten Mitel on edennyt oman tuotekehityksen innovaatioiden sekä yrityskauppojen myötä viimeisen vuoden aikana. Mitelin tarjooma on monipuolistunut, globaali ulottuvuus laajentunut ja pilvipalveluna tarjottavien kommunikaatioratkaisuiden kehitys vauhdittunut. Mitel tarjoaa alan laajimman valikoiman ratkaisuja mukaan lukien myös tuotteet, jotka mahdollistavat jo tehtyjen Microsoft- ja Lync -investointien maksimaalisen hyödyntämisen. Tämä tuo myös Esecomille, joka on Aastra/Mitel partneri, uusia mahdollisuuksia, joiden myötä asiakkaille voidaan tarjota entistä enemmän vaihtoehtoja ja parempaa palvelua.

About the Magic Quadrant

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.


Ota yhteyttä