Esecom Oy

Esecom Oy

Esecom Oy on yksityinen operaattoreista riippumaton ja yritysjärjestelmiin erikoistunut puhepalvelu- ja asiakaspalvelukeskusratkaisujen kokonaistoimittaja, jonka pääliiketoimintaa ovat palvelut.

Esecom Oy on perustettu heinäkuussa vuonna 2002 ja sen organisaation muodostaa 15 huippuosaajan joukko. Myös kaikki omistajat ovat yrityksen palveluksessa.

Esecomilla on pääkonttori Vantaalla. Lisäksi Esecomilla on jälleenmyyjiä sekä yhteistyökumppaneita. Esecomin kumppaniverkosto löytyy tarvittaessa globaalisti joka puolelta maailmaa.

Esecom tekee kaikkien operaattoreiden kanssa yhteistyötä. Asiakkaitamme ovat suuret ja pienet yritykset sekä julkisen sektorin toimijat.

Esecom on Mitelin sertifioima Exlusive Colden Partner myynti- ja ylläpitopalvelupartneri sekä Suomen ainoa sertifioitu Mitel koulutuspartneri.

Esecomin asiantuntemusta arvostetaan kansainvälisellä tasolla

Mitel on myöntänyt Esecomille Golden Exclusive partneruuden tunnustuksena asiantuntemuksesta ja edelläkävijyydestä. Esecom on ensimmäinen Golden Exclusive partneri Suomessa, pohjoismaissa sekä laajemminkin koko EMEA:n alueella (EMEA = Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Kyseinen tunnustus on ainutlaatuinen ja osoitus Esecomin satsauksesta asiakapalveluun sekä teknisestä huippuosaamisesta tämän päivän nopeasti kehittyvässä ympäristössä.

Mitelin maajohtaja Teuvo Havikari luovutti 21.4.2017 Esecomin toimitusjohtaja Jarmo Metsolalle Golden Exclusive partner -diplomin.

Olemme todella ylpeitä tästä Mitelin antamasta tunnustuksesta ja kiitos siitä kuuluu koko Esecomin henkilöstölle”, kiitteli Diplomin luovutustilaisuudessa Jarmo Metsola.

On ainutlaatuista ja kunnia päästä luovuttamaan tämä tunnustus suomalaiselle asiantuntijayritykselle, ensimmäisenä EMEA-alueella”, hehkuttaa Teuvo Havikari.

Esecom - Exlusive Colden Partner

Ota yhteyttä