Esecom Oy

Esecoms sakkunskap uppskattas på det internationella planet

Mitel har beviljat Esecom Golden Exclusive partnerskap som ett erkännande för kompetens och pionjäranda. Esecom är den första partnern som beviljats Golden Exclusive diplom i Finland, i Norden samt i hela EMEA regionen (EMEA = Europa, Mellanöstern och Afrika). Detta erkännande är unikt och indikerar att Esecom har satsat på kundservice och support samt djupt tekniskt Mitel kunnande i dagens snabbt föränderliga värld.

Mitels Country Manager Teuvo Havikari överräckte 21.04.2017 Golden Exclusive Partner -diplomet.till Esecoms VD Jarmo Metsola.

"Vi är verkligen stolta över erkännandet från Mitel och tacket hör till hela Esecoms personal" berömde Jarmo Metsola vid diplomutdelningen.

"Det är ett unikt tillfälle och jag är hedrad över att få överräcka denna fina utmärkelse till ett finskt företag som har specialiserat sig på Mitels produkter. Första gången i EMEA-regionen", sade Teuvo Havikari entusiastiskt.

Esecomin Golden Mitel Exclusive Partnerskapet är ett erkännande för kompetens inom följande områden: Contact Center, MiVoice MX-ONE, UC & Collaboration, Mobility and Open Solutions.

Om oss

Vi på Esecom vill, som professionella på företagskommunikation, lyssna på dig och hitta de områden där vi kan hjälpa dig.

Oberoende av vilket system du nu har, hittar du de bästa företagskommunikationslösningarna från Esecom.

Vi är övertygade om att vi med vår erfarenhet och yrkeskunskap innom företagskommunikation kan ge dig de bästa förutsättningarna för ett gott samarbete och vi kan även garantera dig ett gott slutresultat med hög servicenivå.

Hurudana utmaning har du som du vill att vi skall lösa för dig?

Ota yhteyttä