Esecom tuotteet

Pyydä tarjousta tuotteistamme

Alla voit tutustua tarkemmin tuotteisiimme. Voit huoletta pyytää tarjouksen tai ottaa yhteyttä meihin.

esecom-logo

on keskisuurille ja suurille yrityksille sekä julkiselle sektorille tarkoitettu virtuaalialustoille toteutettava viestintäratkaisu.

MiVoice Office 400 on pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin tarkoitettu räätälöitävä viestintäratkaisu. Se sisältää monipuoliset toiminteet mobiileista ratkaisuista IP-puheluihin, viestipalveluihin ja asiakaspalvelukeskukseen. Esecomin asiakkaana sinulla on turvattu kehityspolku Mitel-viestintäjärjestelmiesi kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan tilanteenne yhdessä.

MiContact Center Enterprise on vaativiin ympäristöihin suunniteltu multimedia Contact Center, joka mahdollistaa tehokkaan ja luotettavan asiakaspalvelun kaikkia viestintämuotoja käyttäen.

Lisätietoa MiContact Center Enterprise -ratkaisusta tästä linkistä.

MiCollab sisältää kattavat ratkaisut erilaisiin Unified Communications viestinnän tarpeisiin, tarjoten myös liitännät Microsoft maailmaan (Lync) ja edistykselliset hakutoiminteet yrityksen käytössä oleviin luettelotietokantoihin, esim. AD, MS Office-sovellukset. MiCollab tuotteisiin kuuluu mm. neuvotteluratkaisut ja videoneuvotteluratkaisut, yhtenäiset käyttöliittymät PC:lle, iPadille, iPhonelle sekä Android-päätelaitteille. Kysy lisää MiCollab tuotteista Esecomilta.

Mitelin tuoteperheestä löytyy myös välittäjille omat edistykselliset ja käyttäjäystävälliset PC-käyttöliittymät, jotka tarjoavat työkalut yrityksen puhelinluetteloon, tavoitettavuuden- ja informaationhallintaan sekä ammattimaisen puhelinpalveluun maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Kysy lisää Esecomilta, niin kartoitetaan tarpeisiinne sopivat ratkaisut.

Contact Management (CMG) sovellukset sisältää edistykselliset vaihteenhoitajatoiminnot ja tarjoaa myös toimistokäyttäjille yrityksen luettelotiedot sekä läsnäolo- ja tavoitettavuustietojen hallinnan.

Esecomilla on tarjolla useita puheentallennusratkaisuvaihtoehtoja joko keskitettynä palveluna tai asiakastilaratkaisuina, riippuen tarpeista. Esecomin puheentallennusratkaisut mahdollistavat sekä ISDN/SIP-keskusjohtonauhoituksen että alaliittymien nauhoituksen joko käyttäjän aktivoimana tai automaattisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan tilanteenne yhdessä.

Esecomilta löytyy useita vaihtoehtoisia ratkaisuja yritysten kustannuserittely- ja liikennemittaustarpeisiin. Edustamiamme ratkaisuja ovat mm. Mitel MX-ONE Manager System Performance ja Meridix-järjestelmät.

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan tilanteenne yhdessä.

Esecomilta löytyy useita eri malleja viestintäratkaisuihin sopivista analogisista puhelimista. Kysy lisää Esecomilta ympäristöönne sopivista päätelaitteista.
Esecomilta löytyy useita eri malleja (DECT, SIP DECT, WLAN) erilaisiin DECT-ratkaisuihin sopivista päätelaitteista ja lisävarusteista. Kysy lisää Esecomilta,
Esecomilta löytyy useita eri malleja viestintäratkaisuihin sopivista digitaalipuhelimista. Kysy lisää Esecomilta ympäristöönne sopivista päätelaitteista.

Esecomilta löytyy useita eri malleja viestintäratkaisuihin sopivista IP/SIP-puhelimista. Kysy lisää Esecomilta ympäristöönne sopivista päätelaitteista.

Esecomin valikoimista löytyy viestintäratkaisuanne tukevat Mitel TA Analog/IP-muuntimet. Kysy Esecomilta lisää ympäristöönne sopivista muuntimista,

Neuvottelupuhelimia löytyy sekä perinteisille liittymätyypeille että langattomina vaihtoehtoina. Useita neuvottelupuhelinvaihtoehtoja on saatavilla erikokoisiin neuvottelutiloihin/ympäristöihin. Kysy vaihtoehdoista lisää Esecomilta.
Langattomat DECT / SIP DECT / WLAN -päätelaitteet tarjoavat yrityksen toimitiloissa liikkumisen vapautta ja tavoitettavuutta ilman matkapuhelimiin liittyviä puhelukustannuksia. Esecom tarjoaa useita vaihtoehtoisia malleja toteuttaa yrityksen langaton DECT-järjestelmä. Kysy lisätietoa, mikä ratkaisu sopisi parhaiten yrityksenne toimitiloihin ja käytössänne olevaa puhepalveluun.
Saat kauttamme kustannustehokkaasti ratkaisuamme tukevat ja testatut Jabra-sankaluurit . Kysy Esecomilta lisää käyttäjillenne parhaiten sopivista malleista.
Saat kauttamme kustannustehokkaasti ratkaisuamme tukevat ja testatut Plantronics-sankaluurit. Kysy Esecomilta lisää käyttäjillenne parhaiten sopivista malleista.
Tiedustele varaosien saatavuutta ja laajennusten mahdollisuutta käytössäsi oleviin järjestelmiin Esecomilta.