Esecom Oy

Esecomin asiantuntemusta arvostetaan kansainvälisellä tasolla

Mitel on myöntänyt Esecomille Golden Exclusive partneruuden tunnustuksena asiantuntemuksesta ja edelläkävijyydestä. Otsikon mukaisesti Esecom on ensimmäinen Golden Exclusive partneri Suomessa, pohjoismaissa sekä laajemminkin koko EMEA:n alueella (EMEA = Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Kyseinen tunnustus on ainutlaatuinen ja osoitus Esecomin satsauksesta asiakapalveluun sekä teknisestä huippuosaamisesta tämän päivän nopeasti kehittyvässä ympäristössä.

Mitelin maajohtaja Teuvo Havikari luovutti 21.4.2017 Esecomin toimitusjohtaja Jarmo Metsolalle Golden Exclusive partner -diplomin.

Olemme todella ylpeitä tästä Mitelin antamasta tunnustuksesta ja kiitos siitä kuuluu koko Esecomin henkilöstölle”, kiitteli Diplomin luovutustilaisuudessa Jarmo Metsola.

On ainutlaatuista ja kunnia päästä luovuttamaan tämä tunnustus suomalaiselle asiantuntijayritykselle, ensimmäisenä EMEA-alueella”, hehkuttaa Teuvo Havikari.

Esecomin Mitel Golden Exclusive Partneruus on tunnustus osaamisesta seuraavilla osa-alueilla: Contact Center, MiVoice MX-ONE, UC & Collaboration, Mobility ja Open Solutions.

Me Esecomilla yritysviestinnän ammattilaisina haluamme kuunnella sinua ja löytää ne alueet, joilla voimme auttaa.

Riippumatta nykyisestä järjestelmästäsi Esecomilta löytyy sopivat yritysviestinnän ratkaisut.

Uskomme, että laaja kokemuksemme ja ammattitaitomme yritysviestinnän alalta antaa hyvät lähtökohdat yhteistyöllemme ja voimme taata hyvän lopputuloksen ja palvelutason.

Millaisen haasteen sinä haluaisit tuoda meidän ratkaistavaksemme?

Esecom yrityksenä

Esecom Oy on yksityinen operaattoririippumaton ja yritysjärjestelmiin erikoistunut puhepalvelu- ja asiakaspalvelukeskusratkaisujen kokonaistoimittaja.

Lue lisää

Miksi valita Esecom

Esecomin asiakkaana et ole koskaan yksin ratkaisujesi kanssa, sillä huippuasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua.

Lue lisää

Ota yhteyttä