Tutustu meihin

Asiantunteva kotimaisten viestintäratkaisujen / -palveluiden toimittaja

esecom-logo

Me Esecomilla yritysviestinnän ammattilaisina haluamme kuunnella sinua ja löytää ne alueet, joilla voimme auttaa.

Esecomin toiminnan ydin on laadukkaiden puhelinjärjestelmien, Call ja Contact Center sekä asiakaspalveluratkaisujen toimittaminen asiakkaidemme liiketoiminnan helpottamiseksi. Kattavasta valikoimastamme löytyy kaikkiin yrityksiin sopivia ratkaisuja, palveluja ja tuotteita, joiden tärkeitä ominaisuuksia on liitettävyys yrityksen käytössä oleviin muihin liiketoimintasovelluksiin.

Palvelumme kattavat kaikki hankinnan vaiheet, aina ensimmäisestä yhteydenotosta ja suunnittelusta käyttäjien opastamiseen ja päivittäiseen ylläpitoon. Vaikka vahvuutemme onkin korkea tekninen osaaminen ja kokemus, asiantuntijamme ovat helposti lähestyttäviä, heillä on aito ymmärrys yritysten arjesta ja halu auttaa.

Asiakasyrityksissä on harvoin puhelinjärjestelmä- ja asiakaspalveluratkaisujen asiantuntijoita tai palveluiden ja sovellusten kehittäjiä ei ole mahdollista saada saman pöydän ääreen. Mutta ei hätää, Esecomin asiantuntijat yhdistävät eri osapuolet ja esittelevät erilaiset vaihtoehdot, joilla edetä sekä kertovat ymmärrettävästi, mitä kunkin vaihtoehdon toteuttaminen käytännössä tarkoittaisi ja mitä toimenpiteitä olisi hyvä tehdä seuraavaksi. Asiantuntijamme myös huolehtivat ja seuraavat, että asiat etenevät oikeaan suuntaan käyttöönoton jälkeenkin ja asiakas on aina tietoinen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Meillä palvelu, kyky kohdata asiakas, rehellisyys, vastuullisuus, välittäminen ja luottamus on kaikkien asiakassuhteiden takana.

Esecom on sopivankokoinen organisaatio - riittävän pieni, jotta kykenemme yrityksenä ketterästi toimimaan, mutta kuitenkin riittävän suuri, jotta pystymme täyttämään isommankin asiakkaan tarpeet ja toiveet luotettavasti. Asiakkaidemme on helppoa olla Esecomiin yhteydessä kotimaisuutemme ja kokomme vuoksi.

Kun valitset kotimaisen vaihtoehdon - Esecomin, tuet suomalaista työtä.

Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta on myöntänyt Esecomille Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä ja palvelusta.

Esecomin osalta se tarkoittaa sitä, että olemme 100% suomalaisomisteinen yritys ja että työ tehdään ja palvelu tuotetaan suomalaisin asiantuntijaresurssein Suomessa. Avainlippu kertoo myös siitä laadukkaasta kotimaisesta työstä, mitä teemme joka päivä ja mikä on jatkuvasti asiakkaidemme hyödynnettävissä.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy.

Avainlippu-merkki

Liputa sinäkin täysin suomalaisen palvelun puolesta ja valitse Esecom!

Esecom Oy:n asiakasrekisteri / tietosuojaseloste card image

Esecom Oy:n asiakasrekisteri / tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n / EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen rekisteriseloste.