Ratkaisut

Mitel -logo

Mitel MiVoice MX-ONE™ on keskisuurille ja suurille yrityksille sekä julkiselle sektorille tarkoitettu palvelinpohjainen puhelinvaihde

Mitel MiVoice MX-ONE™-puhelinjärjestelmä voidaan toteuttaa joustavasti ja kustannustehokkaasti joko keskitettynä tai hajautettuna ratkaisuna, olipa ratkaisun maantieteellinen laajuus mikä tahansa. Se on suunniteltu kehittymään yrityksesi mukana ja varmistamaan, että viestintäratkaisuja voidaan hyödyntää mahdollisimman hyvin ja uusia tekniikoita lisätä tarvittaessa.

MiVoice MX-ONE™-puhelinvaihteen avulla voidaan integroida kaikki ääni- ja datapalvelut ja sekä kiinteät että mobiilit viestintäpalvelut. Se perustuu avoimiin ohjelmisto- ja laitekomponentteihin, joten se voidaan helposti integroida myös olemassa olevaan IT-ympäristöön ja sovelluksiin.

Käyttäjät voivat valita vapaasti yhden tai usean erityyppisen päätelaitteen välillä; kuten ohjelmistopuhelin, IP- ja SIP-puhelin, digitaalinen tai analoginen kiinteä puhelin, langaton DECT- tai WLAN-puhelin tai matkapuhelin. Käytettävissä ovat kaikki toimiston palvelut, kuten läsnäolon hallintasovellukset, puhelinpalvelut sekä kalenteri- ja yhteystietojen hallintapalvelut. Web-perustaiseen hallintatyökalujen avulla järjestelmän hallinta on helppoa.

Mitel tekee kaikista päivityksistä aina yhteensopivia jo olemassa olevien ratkaisujen kanssa, joten investoinnistasi on hyötyä myös tulevaisuudessa.

Neljä hyvää syytä siirtyä käyttämään Mitel MiVoice MX-ONE™ -puhelinvaihdetta:

 1. Kustannustehokas kehityspolku
  Nykyiset Aastra tekniikan käyttäjät voivat siirtyä edullisesti Mitel MiVoice MX-ONE™-järjestelmän käyttäjiksi.
 2. Hallittu siirtyminen omassa tahdissa
  Halusitpa sitten siirtyä IP-viestintäjärjestelmään yhdellä kertaa tai vähitellen, Esecom auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.
 3. Investointi, josta on hyötyä tulevaisuudessa
  Mitel MiVoice MX-ONE™ perustuu nykyaikaiseen avointen ohjelmien ja laitteistojen tekniikkaan, jonka avulla uudet ominaisuudet on helppo siirtää saumattomasti jo olemassa olevaan järjestelmään.
 4. Virtaviivaistetut toiminnot ja ylläpito
  Web-pohjaiset hallintatyökalut lisäominaisuuksina.

Linkki lisätietoa Mitel MX-ONE ratkaisusta.

Ota yhteyttä