Esecom ratkaisut

Nostata yrityksesi viestintävalmiudet uudelle tasolle dynaamisten ratkaisujen avulla

Alla voit tutustua tarkemmin puhelinvaihde ja Call Center -ratkaisuihimme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

esecom-logo

Mitel -logo

Mitel MiVoice MX-ONE™ on keskisuurille ja suurille yrityksille sekä julkiselle sektorille tarkoitettu virtuaalialustalle toteutettava viestintäratkaisu

Mitel MiVoice MX-ONE™-viestintäratkaisu voidaan toteuttaa joustavasti ja kustannustehokkaasti joko keskitettynä tai hajautettuna ratkaisuna, olipa ratkaisun maantieteellinen laajuus mikä tahansa. Se on suunniteltu kehittymään yrityksesi mukana ja varmistamaan, että viestintäratkaisuja voidaan hyödyntää mahdollisimman hyvin ja uusia tekniikoita lisätä tarvittaessa.

Käyttäjät voivat valita vapaasti yhden tai usean erityyppisen päätelaitteen välillä; kuten ohjelmistopuhelin, IP- ja SIP-puhelin, digitaalinen tai analoginen kiinteä puhelin, langaton DECT- tai WLAN-puhelin tai matkapuhelin. Käytettävissä ovat kaikki toimiston palvelut, kuten läsnäolon hallintasovellukset, puhelinpalvelut sekä kalenteri- ja yhteystietojen hallintapalvelut. Web-perustaiseen hallintatyökalujen avulla järjestelmän hallinta on helppoa.

MiVoice MX-ONE perustuu avoimiin ohjelmisto- ja laitekomponentteihin, joten se voidaan helposti integroida myös olemassa olevaan IT-ympäristöön ja sovelluksiin.

Mitel tekee kaikista päivityksistä aina yhteensopivia jo olemassa olevien ratkaisujen kanssa, joten investoinnistasi on hyötyä myös tulevaisuudessa.