Esecom ratkaisut

Nostata yrityksesi viestintävalmiudet uudelle tasolle dynaamisten ratkaisujen avulla

Alla voit tutustua tarkemmin Unified Communications UC & Collaborations -ratkaisuihimme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

esecom-logo

Mitel -logo

Mitel MiCollab -tuoteperhe yhdistää useat eri viestintätavat yhteen sovellusalustaan.

Mitel MiCollab tarjoaa kaikille yrityksen työntekijöille kokonaisvaltaisen kuvan kollegoiden tavoitettavuudesta ja kulloinkin käytössä olevista viestintätavoista. Tilanteesta ja päätelaitteesta riippuen voidaan kommunikointiin käyttää esim. puhetta, pikaviestintää tai videopuheluita. Myös työryhmätoiminteet, kuten sovellusten jakaminen ja neuvottelupalvelut ovat käytettävissä.

Mitel MiCollab -tuoteperheeseen kuuluu erilaisia käyttäjiä varten räätälöidyt samankaltaiset käyttöliittymät päätelaitteesta riippumatta, oli kyse sitten päätoimisesta puhelunvälittäjästä, asiakaspalveluympäristössä toimivista puhelunvälittäjistä, toimistohenkilökunnasta tai mobiileja päätelaitteita käyttävistä liikkuvista työntekijöistä. MiCollab -tuoteperhe tarjoaa liitännät ja edistykselliset hakutoiminteet sekä niihin liittyvät läsnäolo- ja tavoitettavuustiedot yrityksen käytössä oleviin luettelotietokantoihin,kuten esim. Microsoft AD ja Office-sovelluksiin.

Oli kyseessä sitten puheominaisuuksien tuominen nykyiseen Microsoft maailmaasi (Skype for Business) tai kokonaan uuden Unified Communication UC-alustan rakentaminen, Mitel MiCollab -tuoteperhe, Esecomin tarjoamana, on oikea ratkaisu.