Esecom ratkaisut

Nostata yrityksesi viestintävalmiudet uudelle tasolle dynaamisten ratkaisujen avulla

Alla voit tutustua tarkemmin Unified Communications UC & Collaborations -ratkaisuihimme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

esecom-logo

Unified Communication UC & Collaboration


Esecom yksinkertaistaa ja edesauttaa viestintääsi yhdistämällä kaikki eri tavat kommunikoida sekä tarjoamalla kaikki viestinnän tarvitsemat laitteet ja välineet. Unified Communications -viestintäratkaisumme yhdistävät puhe-, video-, data- ja mobiilisovelluksia kiinteissä ja langattomissa verkoissa, joten käyttäjät voivat viestiä vaivattomasti ja reaaliaikaisesti missä tahansa työtilassa, millä tahansa medialla, laitteella tai käyttöjärjestelmällä.

Oli kyseessä sitten puheominaisuuksien tuominen nykyiseen Microsoft maailmaasi tai kokonaan uuden UC -alustan rakentaminen, Esecom voi toimittaa koko kommunikaatioratkaisun sekä siinä käytettävät päätelaitteet ja oheistuotteet/tarvikkeet, kuten pääkuulokkeet ja kaiutinpuhelimet.

Kysy lisää Esecomilta.

MiCollab -tuoteperhe card image

MiCollab -tuoteperhe

vaativiin Unified Communications viestinnän tarpeisiin.

CMG -sovellukset card image

CMG -sovellukset

edistykselliset vaihteenhoitajatoiminnot sisältäen toimistokäyttäjille yrityksen luettelotiedot ja tavoitettavuustietojen hallintamahdollisuudet.