Esecom ratkaisut

Nostata yrityksesi viestintävalmiudet uudelle tasolle dynaamisten ratkaisujen avulla

Alla voit tutustua tarkemmin puhelinvaihde ja Call Center -ratkaisuihimme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

esecom-logo

Puhelinvaihde ja Call Center ratkaisut


Esecomin toimittama puhelinvaihde toimii alustana muille Esecomin ratkaisuille yhdistäen kaiken yritysviestinnän yhdeksi yhtenäiseksi ratkaisuksi. Saat haluttaessa puhelinjärjestelmät ja mobiilivaihteet Esecomilta myös pilvipalveluna.

Puheratkaisut tarjoavat monipuolisen valikoiman tavoitettavuutta ja viestintää helpottavia toiminteita, esim. välipuhelu, puhelun siirto, koputus, jonotus, soitonsiirto, sarjatoiminteet, poissaolokoodit, lyhytnumerot ja useita kymmeniä muita hyödyllisiä toiminteita. Toiminteita ja ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön joko välittömästi tai käyttöönotto voidaan sovittaa yrityksen tarpeen mukaan.

Puheratkaisut sisältävät liitäntämahdollisuudet kaikkien operaattoreiden puheverkkoihin (ISDN/SIP). Käytettävissä ja asiakaskohtaisesti valittavissa olevia liittymätyyppejä ovat: IP, SIP, Mobiili, DECT, WiFi, Analoginen, Digitaalinen.

Puheratkaisuissa käytetään alan standardeihin pohjautuvia avoimia ohjelmisto- ja laitekomponentteja, joten ne on helppo integroida muihin käytössä oleviin ohjelmistosovelluksiin (esim. Skype for Business).

Mitel MiVoice MX-ONE card image

Mitel MiVoice MX-ONE

on keskisuurille ja suurille yrityksille sekä julkiselle sektorille tarkoitettu virtuaalialustoille toteutettava viestintäratkaisu.